csü. jún 13th, 2024
Web biztonság

A mai világban az internet egy elengedhetetlen részévé vált az életünknek. Naponta nézegetjük a Facebook státuszokat, levelezünk, üzeneteket küldünk egymásnak, képeket töltünk fel szabadidőnkben, vagy információ forásnak használjuk a különböző internetes felületeket. Ugyebár az információ nem vész el soha, ha valami felkerült a világhálóra, az bármilyen formában is legyen, de teljesen nem lehet többé eltávolítani. Ezért nagyon fontos a web biztonság.

A SEO4YOU segítséget tud nyújtani egy webhely adatainak kinyerésének, e-mail címek, biztonsági adatok, adatbázisok megvédésében illetve belső védelemmel, tűzfal beépítés vagy konfigurációval, biztonsági rések megtalálásával, azoknak kijavításával és hasonló védelmi beállítások kezelésével. A web biztonság ugyanolyan elengedhetetlen, mint maga az internetes háló. Mindenképpen védeni kell az információt, mert ha bárki hozzáférhet, bármire fel tudja használni, legyen az egy hétköznapi blog, vagy egy cég oldala. Fontos tudni, hogy az információ nem vész el, hanem átalakul. Kódok sorozata, melyek bármikor alakíthatóak, ha nem figyelünk oda eléggé.

A feltöltött információ soha nem fog eltünni. Adott informatikai kézségekkel minden „törölt” file visszaszerezhető. A meglévő információ, adatbázis feltörhető, átprogramozható. Ennek a megakadályozásában tudunk segítséget nyújtani. A cél, hogy az információ maga ha hozzá is férhető azok számára, akiknek volt szánva, ne legyen átalakítható. A web biztonság az egyik legfontosabb tényező, amely nélkül nem érezhetjük teljesen védve magunkat. Fontos, hogy tisztában legyünk ezekkel a tényezőkkel, hogy optimálisan tudjunk végezni minden feladatot, anélkül, hogy bárki feltörné, manipulálná adatainkat, informéciónkat.