csü. máj 30th, 2024

Miért is szeretem annyira a nyarat? Nem véletlen, hogy gyerekkorom óta az a kedvenc évszakom, hiszen mindig is a szabadságról, a gyakori szabadtéri eseményekről, programokról, na és még valamiről szólt számomra: nem csak az én, de több családtagom és barátom születésnapja is nyáron van. Ez nem mindig szerencsés, tekintve, hogy csomóan elutaznak, de olyan szempontból nagy mázli, hogy mindig lehet szabadtéri bulit tartani (maximum egy kicsit elázunk, előfordult már nem egyszer). Valahogyan a nyár jelenti számomra azt az életérzést, amit a mindennapokban próbálok képviselni – na nem a féktelen bulizásra, fesztiválokra gondolok itt, mert az sosem volt az én stílusom. Inkább az aktivitás, az élet szépsége, a finom ízek, illatok kutatása az, amire gondolok, na és a folytonos felfedezésre: utazásra, összejövetelekre, táborozásokra… Csak az az elviselhetetlen meleg ne lenne mostanság, de persze tudjuk a szomorú okait… Bár van, aki azt mondja, hogy régen is rekkenő hőség volt nyaranta, csak már nem vagyok gyerek, hogy ne érdekeljen. Ki tudja, persze lehet, hogy ebben is van valami. Igyekszem azért pozitívan állni mindig a dolgokhoz, és a szépet meglátni abban, ami van – mert tényleg hiszek benne, hogy meg lehet találni a leghétköznapibb dologban is… Minden évben vannak olyan meghatározó pillanatok az életemben, amiket magammal viszek, és ez van, hogy egy másik személyhez kötődik, van, hogy egy átlagos reggelhez vagy estéhez, amikor nem történik tulajdonképpen semmi különös, mégis ott van az adott évszak, az adott nap varázsa… Ezeket is azok közé a dolgok közé sorolom, amiket nem lehet megmagyarázni.

Amit viszont abszolút meg tudok magyarázni, az az, hogy miért is szeretem annyira a lolmarkt.hu termékeit. Onnan jutott eszembe, hogy úgyis emlegettem a közös ünnepléseket, a nagy nyári szülinapozásokat: bizony, a lolmarkt szülinapos pólói és egyéb kreatív termékei már sok esetben húztak ki a csávából, amikor szerettem volna valami ötletes ajándékot adni, ami ráadásul személyre szabott is, de tanácstalan voltam, mi lehetne az, ami még hasznos is. Egy póló szerintem mindig jól jön egy gyerek, egy férfi és egy nő ruhatárába is, szóval abszolút elmondható róla, hogy egy igazi jolly joker!

 

A lolmarktnál pedig nem egy és nem is két mintával kapható szülinapos póló, egy csomó verzió közül lehet választani, de akár te is alkothatsz egyet fejben, amit igyekeznek megvalósítani számodra. Nekem egyértelműen a sorozatos és a poénos pólók egyébként a kedvenceim, szóval szülinapra is lehet nyilván bármilyent adni, nem muszáj az ünnephez szorosan kapcsolódót… Szeretem a lolmarkt humorát, ami megjelenik a mintákon, és a megvalósítás önmagáért beszél, a grafikai elemek nagyon minőségiek és egyediek.

 

Ha mégsem szülinapos pólóban gondolkozol, akkor akár táskát vagy bögrét is választhatsz a kínálatból. Egyébként bármilyen alkalomra találsz itt tuti meglepetéseket, én már számtalanszor rendeltem tőlük különféle alkalmakra, és miután lebuktam a titkos lelőhellyel, már én is kaptam innen felsőket. Tapasztalatból beszélek: a ruhanemű a sokadik mosás után is tartja a minőséget, a minta nem kopik, a póló színe nem fakul, egyszóval abszolút jó minőségű. A minták kiválasztásánál ne csak arra ügyelj, hogy neked mi tetszik a kínálatból, hanem elsősorban arra, hogy a megajándékozni kívánt mivel tud szerinted azonosulni! Egy póló szerintem már csak azért is jó választás, mert a szeretteink öltözködése adott, minden találkozásnál szembesülünk vele, míg egy otthoni kiegészítőről sokszor nem tudhatjuk, biztosan be fogja-e tudni illeszteni az enteriőrbe… Szóval szerintem ezzel nem lehet mellélőni!

 

Az egyik kedvenc emlékem, amikor a baráti társaságunkból az egyik párnak páros pólót ajándékoztunk, amik egyébként külön is elég menők, de együtt az igazi a két darab. A minta meg az egész stílusa pont a határán van annak, ami még menő, de azért elég vicces is, szóval nyilván nem lehet teljesen komolyan venni. Amikor megláttam, egyből a megajándékozni kívánt páros jutott eszembe, szóval úgy voltam vele, hogy csak nem lőhetek azzal mellé, ha ezt választom nekik. Szerencsémre telitalálat lett az ajándék, nagyon nevettek, amikor meglátták, és azóta rendszeresen jelennek meg ebben az összeillő szettben a baráti találkozásokon, amikor összegyűlünk valamelyikünknél, de mesélték, hogy a családjaikat is gyakran megörvendeztetik ezzel a páros összeállítással. Zseniális, én csak örülök, ha valaki élni tud azokkal az eszközökkel, amiket a kezébe adok! És ők vették a humort, pontosan, ahogyan előre azt gondoltam.

 

De ne gondoljátok azt, hogy itt csak ilyen jellegű pólók vannak. Leptem már meg például a nagypapámat is egy felsővel és nagyon örült neki ő is – az egy visszafogottabb, de mégis különleges minta volt a hobbijához kapcsolódóan, szóval bátran gondolkozhattok ilyen kompozíciókban is.

 

Amire még nagyon figyeljetek, az a méretezés, a részletes mérettáblázat elérhető a honlapon – a lehető legszuperebb, ha a pólók méretezését hozzá tudjátok mérni meglévő pólóhoz, úgy biztosan passzolni fog a ruhadarab. De ami egy nagyon nagy előny a lolmarktnál: ingyenes a méretcsere, szóval ha mégse jó elsőre a választás, akkor sem kell kétségbe esni.

 

A szállítással és a fizetési módokkal kapcsolatban a honlapról tudsz tájékozódni, és természetesen mindig a szezonális és a legfrissebb mintákkal találkozhatsz, ha megnyitod az oldalt. Jó válogatást kívánok mindenkinek a lolmarkt.hu-n!