csü. máj 30th, 2024

Egészen biztosan sokan emlékeznek még arra a szlogenre, amely különféle gyógyhatású készítmények rövid reklámjainak végén egy életre beleégett a hallójáratainkba: a kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

A reklámok végéről már jó ideje lecsípték ezt a mondatocskát, de szerintem az emberek többsége ugyanolyan bizalmas viszonyt, jóhiszeműséget érez az általa legtöbbet látogatott patika gyógyszerésze irányában, akár a kezelőorvosa esetében.

De akkor rögtön fel is vetődik a kérdés. Mi szükség az online patikákra? Egyáltalán kik vásárolnak ott, és miért? És egyáltalán, lehet-e egy lapon emlegetni ezeket az online megoldásokat a gyógyászattal?

A Wikipédia valami olyasmit ír a gyógyászat szócikk alatt, hogy a szó jelentése magában foglalja az egészségügyi problémák megelőzését, valamint magát az orvoslást, a gyógyítást is. Ebben az összefüggésben máris kitágulnak a „Gyógyászat” adta keretek, hisz a megelőzésre elsősorban nem vényre felírt medicina, hanem megfelelő táplálékkiegészítő a leghasznosabb és egyben a szervezetünket kímélő megoldás is.

Ezen túl nem mehetünk el szó nélkül az online beszerzés által nyújtott praktikumok mellett sem.  A praktikum és szakmaiság záloga a gyógyászatban a Prevenció Patika, ahol szinte mindenre meg van a megoldás, és még detektívnek sem kell lennünk ahhoz, hogy a számunkra legmegfelelőbbre rátaláljunk.

Még az online rendelésekben kevésbé jártasak is könnyűszerrel tájékozódhatnak a webes felületükön, és játszi könnyedséggel szerezhetik be a megfelelő táplálékkiegészítőt. Kezdő oldalukon a „Kategóriák” főmenü rögtön második tagja a „Gyógyászat” címszó. Erre rákattintva érhet mindenkit a meglepetés, hogy hányféle problémára található itt gyógyír.

Példának okáért vehetjük először is az allergiát. Az allergia elég alattomos dolog. Jelentkezhet nyelési, légzési nehézségekkel, de ide sorolhatjuk a Nap okozta kellemetlenségeket, a bőrproblémákat, vagy akár a szem allergén reakcióit is. Ennek megfelelően a Prevenció Patika egész regimentnyi készítményt ajánl, amivel védekezhetünk a szervezetünk számára „mumus” allergénnel. Kenőcsök, orrspray-k, gélek, szemcseppek, filmtabletták és cseppek állnak hadrendbe – csak bírjuk türelemmel a válogatást!

Aki otthon ápolja valamely családtagját, az biztosan magasra értékeli, hogy még a betegápoláshoz szükséges eszközöket is megtalálhatjuk, és rendelhetjük az oldalról. Ez az egyszerű higiénés eszközökön keresztül a gyógyszeradagoló kis eszközöket, infralámpákat, valamint kompresszoros inhalátorokat foglalja magában.

A fájdalomcsillapítás sem maradhat ki a sorból, hisz ez az a terület, ami tényleg mindenkit megmozgat. A Prevenció Patika weboldaláról elsősorban természetes összetevőkből álló, minőségi és hatékony géleket, kapszulákat, tablettákat szerezhetünk be. Legyen szó izomfájdalomról, rándulásról, menstruációs panaszokról, vagy éppen fülészeti, idegrendszeri kínokról – minden egyes problémára széles választék áll rendelkezésre.

Egy időben hatalmas hype-ot kaptak a homeopátiás készítmények. Azóta ez a kezdeti lelkesedés kicsit lankadni látszik, sőt a média is erős nyomást gyakorolt annak irányába, hogy minél többen forduljanak el ezektől a szerektől. A lényeg, hogy még mindig megy az adok-kapok, ami a „haszontalan és a lehető legmegfelelőbb” széles skáláján mozog. Szerencsére a Prevenció Patika gyógyászati termékei között helyet kaptak a homeopátiás készítmények is.

Az idegrendszeri panaszok címszó alatt elsősorban az elalvást segítő bio készítményeket találjuk – túlnyomórészt B-vitamint és melatonint tartalmazó termékeket, de a fronthatás kellemetlen tüneteit is „kicselezhetjük” egy jól megválasztott tablettával.

Még hosszasan sorolhatnánk, hogy milyen széleskörű palettát jelent a gyógyászati termékek köre a Prevenció Patikánál, de az lenne a legcélszerűbb, hogy mindenki a saját szemével győződjön meg róla!