pén. ápr 12th, 2024

A lányom, Sára, a Bécsi Zeneművészeti Akadémiára készül felvételizni. Ez a világ legerősebb oktatási intézménye, ha zenéről van szó, így a bejutás szörnyen nehéz.

Sári már erre készül tízéves kora óta, így természetesen nagyon izgul. A felvételiig már csak hetek vannak hátra, így Ő természetesen folyamatosan gyakorol, és igyekszem nem zavarni. Ez az Ő álma, és szeretném, hogy megvalósítsa.

A családunkban egyébként meglehetősen sok a zenész, de olyan tehetséges nincs köztünk még egy, mint amilyen Sára, kivéve talán a nagypapámat. Én régen például gitároztam, a nagypapám pedig harmonikán tudott játszani. A nagypapám szerintem be is juthatott volna a Bécsi Zeneművészeti Akadémiára, mert Ő benne láttam még azt a hihetetlen tehetséget, amit a lányomba.

A felkészülését azonban megzavarta valami: elromlott a gázkazánunk.

Nagyon ideges voltam, mert nem szerettem volna zavarni a lányom felkészülését azzal, hogy szerelőket hívok a lakásba, de muszáj volt, mert hideg volt akkor nagyon.

Kétségbeesetten kértem tanácsot a barátaimtól, hogy kihez is lenne érdemes fordulnom. Ketten is a vizgazfutesszerelo24.hu csapatát ajánlották. Elmondták, hogy ők igazán megbízható gázszerelők Budapesten, így érdemes lenne őket keresnem.

Mivel nekem tényleg egy olyan csapatra volt szükségem, akik gyorsak, pontosak és alaposak, ezért nem is gondolkodtam sokat, és felhívtam őket telefonon, hogy jöjjenek ki minél előbb, és ha van lehetőség rá, fejezzék be a lehető leghamarabb is a munkát.

A telefonban nagyon megértőek voltak velem, és feltettek pár kérdést a problémáról. Erre azért volt szükség, mert minél többet tudnak, annál felkészültebben érkezhetnek majd hozzánk, és nem fog elmenni az idő a felesleges körökkel. Kell egy megbízható gázszerelő budapest területén? Ők annak számítanak, ezt már a telefonos beszélgetés alapján is kijelenthettem!

Mikor megérkeztek a lakáshoz, ez az érzés csak tovább erősödött bennem. Megígérték, hogy a hibát maximálisan kijavítják, a lehető legrövidebb időn belül!

Mikor láttam, hogy milyen alaposan és lelkiismereten dolgoznak, rögtön megnyugodtam, és tudtam, hogy sikerült a lehető legjobb csapatot kiválasztanom.

Két óra elég volt nekik, hogy befejezzék ezt az egyébként elég bonyolult műveletet. Rendet és tisztaságot hagytak maguk után, szóval ez megint egy plusz pont a szemembe.

Ha sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket velük kapcsoltban, akkor a legegyszerűbb, ha meglátogatjátok a weboldalukat, ahol minden szükséges tudnivalót megkaptok velük kapcsolatban.

Azt gondolom, hogy az oldalukat azért is érdemes olvasgatni, mert sok olyan tudnivaló és információ található meg rajta, melyek rendkívül hasznosak. Itt tényleg sokat megtudhatsz a vízszerelésről vagy a duguláselhárításról például. Egyszerűen látszik a weboldalukról, hogy nem csak értenek ahhoz, amit csinálnak, de még szeretik is!

Legyél Te is az elégedett ügyfeleik egyike! Keresd őket bizalommal!