pén. ápr 12th, 2024
lvbet

A konfliktusok kezelése nem egy egyszerű feladat, függetlenül attól, hogy melyik korosztályhoz tartozol. Biztosan volt már rá alkalom, hogy konfliktusba kerültél valakivel, és később úgy érezted, amikor visszagondoltál rá, hogy nem biztos, hogy megfelelően kezelted a helyzetet. Persze, mindig kettőn áll a vásár, de neked mindig azt kell elsősorban figyelembe venned, hogy neked milyen a hozzáállásod, hiszen ez az, amin elsősorban változtatni tudsz. Most azt szeretném veled megosztani, hogy nekem hogy sikerül jól kezelni a konfliktusokat, és hogyan segít nekem ebben az lvbet.

A konfliktusok alkalmával, főleg, ha az a párunkkal vagy bármilyen nagyon közeli kapcsolatban álló személlyel történik, mindig nagyon nagy kihívás elé kerülünk. Ez azért van, mert az olyan személyekkel kapcsolatban fog a legrosszabbul esni a vita, a probléma, akivel a legközelebbi a kapcsolatot, hiszen azt a személyt, vagy azokat a személyeket szereted a legjobban.

Az lvbet segít visszaszámolni

Nagyon sok időbe telt, illetve külső segítségre is szükség volt ahhoz, hogy rájöjjek, az ilyen konfliktusokat hosszú ideig nagyon rosszul kezeltem. Mégpedig azért, mert azt az elvet vallom, hogy ki kell mondani, ami a lelkünket, elménket bántja. Néha azonban jobb hallgatni, és ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy elfojtjuk a gondunkat. Egész egyszerűen csak azt jelenti, hogy nem kiabálva, illetve nem felfokozott idegállapotban szeretnénk a problémákat megoldani, a bajunkat a másiknak elmondani, mert így elég kicsit eséllyel lesz egyből eredmény.

Az lvbet azért van ilyenkor nagy segítségemre, mert azt a tanácsot kaptam, hogy a viták alkalmával, mielőtt az nagyon elszabadulna, vonuljak félre, vagy vissza, ahogy tetszik, és kezdjek el valami teljesen mással foglalkozni. A feldúlt gondolatokat nehéz ilyenkor elnémítani, de nem szabad hagyni, hogy ezek eluralkodjanak, így valóban nagyon jó megoldás, ha elterelem a figyelmem, és ez nekem az lvbet segítségével működik a legkönnyebben, neked is ajánlom.